Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolademus I

Chokolademus I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 helekogte pærer (evt. konserves)
100 g.overtrækschokolade
15 g.mandelsplitter
4 helemandler (flækkes)
1 1/2 -2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Overtrækschokoladen smeltes i vandbad. Mandlerne svitses på tør pande til de er gyldne. De halve pærer duppes og tørres godt med køkkenrulle. Pærerne overtrækkes med chokolade - halve mandler sættes på som ører, mens mandelsplitter gør det ud for øjne og hale.

Servering:
Anrettes på tallerken med flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 17932 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu