Ristede havregryn

Ristede havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ristede havregryn, billede 4 Ristede havregryn, billede 1 Ristede havregryn, billede 2 Ristede havregryn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret i en dyb pande.

Bland havregryn og sukker i en skål, kom det i den smeltede smør og rist dem til sukkeret er karamelliseret og havregrynene er lysebrune.

Tages af panden og afkøles.

Server evt. på koldskål med ristede havregryn.





karakterer:
Opskriften er vist 146176 gange,
og udskrevet 757 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9197 (2189 kcal)
KJ pr. Portion 9197 (2189 kcal)
Vægt ialt 530 gram
Vægt pr. Portion 530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1735 KJ (413 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 72.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-03-06 20:47:07
Kan jeg bruge erstatningssukker, har diabetes

  -   2020-10-29 11:15:56
Det skal helst laves med mindre sukker. Meget mindre sukker ;-)

  -   2017-01-20 22:28:36
Lækkert sprødt. Kræver svag varme og meget tålmodighed

  -   2013-05-28 12:01:55
Det skal prøves i aften til vores koldskål

  -   2011-04-10 09:22:24
mener du så at det er dårligt?

  -   2007-05-26 14:04:26
jeg har aldrig smagt noget lignene!!!!!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Frisk æblekage: Blandet lagvis med rå revne æbler og serveres med flødeskum