Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pigvar med kartoffelskæl og safransauce

Pigvar med kartoffelskæl og safransauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 x 100 g.pighvar
2 storebagekartofler i tynde skiver, stykket ud i små skæl
 
 Mousseline:
100 g.laksekød
1/4 l.kaffefløde
1 æg
 
 Sauce:
1/4 l.fiskefond (bouillonterning + vand)
1/4 l.hvidvin
1/2 g.hel safran
250 g.usaltet smør
 
 Tilbehør:
2 tomater
 noritang
 


Opskrift:

Mousseline:
Laks og æg blendes til en blank masse og fløden tilsættes langsomt, køres i blender til den er jævn. På fiskestykkerne smøres først mousselinefarsen, dernæst lægges "kartoffelskællene". Fisken kommes på en smurt plade og sættes under grillen i ovnen og grilles 10-15 minutter.

Sauce:
Fiskefond, hvidvin og safran reduceres til det halve. Monteres med koldt smør. Tomatconcassée: Tomaterne ridses i toppen, blomsterarret skæres væk. Tomaterne dyppes et øjeblik i kogende vand. Skindet fjernes, tomaterne skæres i kvarter, kerner og saften fjernes. Tomaterne skæres i små firkanter.

Noritang:
Noritang udblødes i koldt vand og skæres i små stykker.

Fisken anrettes på safransaucen. Tomatconcasse og tang kommes på saucen. Kan serveres med: løse ris, hvide kartofler, brød, flutes, eller små butterdejstrekanter. Variationstips: Der kan i stedet for pighvar også anvendes sandart, slethvar eller helleflynder.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13961 gange,
og udskrevet 306 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laila  -  0000-00-00 00:00:00
En hel fantastisk ret, smager rigtig godt og er en fryd for øjet.