Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter, billede 4 Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter, billede 1 Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter, billede 2 Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
100 g.græske oliven i chili marinade uden sten
50 g.soltørrede tomater i olie
4 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 sauté:
500 g.spidskål
2 spsk.smør
½ dl.vand
200 g.rødløg
100 g.ærter
0.5 dl.persille
0.5 spsk.timian frisk
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær en lomme i kalkunbrystet.

Bland grofthakkede oliven, grofthakkede soltørrede tomater og presset hvidløg sammen. Kom det i lommen. Smør kalkunbrystet sammen med madsnor.

Steg det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-45 minutter. Lad det hvile i 10 min. inden snoren tages af.

Varm smørret op i en sauterpande eller gryde. Kom spidskålen skåret i store stykker ( gem 4 store blade til at servere i, blancheret) i med rødløg og vand og lad det småsimre i 3 minutter. Kom ærter (gerne friskbælgede) ved og smag til med salt, peber og krydderurter.

Server grøntsagerne i bladene til kalkunbrystet, der er skåret i skiver







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)

Opskriften er vist 69279 gange,
og udskrevet 2198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Alexandra   -  2017-04-26 16:13:07
Jeg puttede hytteost i oliven blandingen det var super godt


Lars Bakken Jepsen  -  2015-01-12 13:47:05
Let at lave inden gæsterne kommer - kalkun på en ny og spændende måde. Kalkun kan godt være noget neutral i smagen - men det er denne ikke - hvidløg flute er super som tilbehør


Susanne  -  2012-08-06 19:52:56
Jeg kan helt sikkert anbefale denne opskrift. Det er kalkun på en helt ny måde - en super lækker hvis du spørger mig! Jeg havde ikke nogle ærter så brugte friske bønner. Vædden fra kalkunen valgte jeg at komme over kålen :)


Per  -  2008-03-23 20:02:46
Kalkunbrystet er serveret på små kartoffelrøsti, Se opskrift her Og vi serverede en citronskive med smør og revet peberrod ved siden af.


SP  -  0000-00-00 00:00:00
Spidskålsauteen: ER helt dejligt tilbehør til grillet kylling, frikadeller eller finere mad. Et perfekt alternativ til stuvet spidskål. BEhøver dog ikke al vandet til at sautere i.