Torta al mascarpone

Torta al mascarpone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone (Italiensk creme fraice)

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg
180 g.sukker
2 tsk.vanille
180 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 dl.stærk kaffe
2 spsk.rom
 
 Creme:
3 æggeblommer
75 g.sukker
375 g.Mascarpone
3 æggehvider
 
Opskrift:
Bag en bisquit bund af æg, sukker, vanilje, hvedemel og bagepulver. Kom dejen i en springform (24 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bages 30-35 min. v. 180°. Lad kagen blive kold i formen. Dryp bundene med kaffen tilsat rom. Rør cremen af æggeblommer, sukker. Pisk godt. Mascarponen tilsættes. Vendes med de stift piskede æggehvider. Fordel cremen i 3 portioner. Læg kagen sammen. Drys revet chokolade mellem hvert lag. Slut med et lag creme. Står natten over på køl.





karakterer:
Opskriften er vist 20423 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu