Grevinde syltetøj

Grevinde syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 gram Hyldebær, friske
500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
De ribbede hyldebær skylles og afdryppes.

Æblerne skylles, deles og befries for blomst, stilk og kernehus. De snittes fint og blandes med bærrene.

Frugten varmes sagte under låg og koges ca. 15 min., til æblestykkerne er møre.

Sukkeret drysses i og koges med 10 min. under omrøring. Atamon tilsættes.

Fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 20144 gange,
og udskrevet 704 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8303 (1976 kcal)
KJ pr. Portion 8303 (1976 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Portion 1350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 615 KJ (146 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-17 14:43:51
Den bliver mere lind og lækker hvis man lige giver den en tur med stavblenderen til sidst :) - og selvfølgeliget par skefulde melatin, så den stivner lidt..

  -   2005-01-01 01:01:01
Den bliver noget flydende syltetøjen, men smager fantastisk