Kogt kalkun med Sursød sovs

Kogt kalkun med Sursød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
640 g.kalkunbryst
1 l.vand
10 peberkorn
1 tsk.eddike
1 tsk.salt
1 laurbærblad
 suppeurter
 
 sauce:
4 dl.suppe ( Fri for fedt )
 maizenamel
 eddike
1 sødetablet
 
 
Opskrift:
Bring vandet i kog med krydderierne og suppeurterne og lad det koge under låg 4 min. Kom kalkunkødet i og bring det til kogepunktet lad det simre i ca. 30 min. Det skal kun pochere, så det ikke bliver tørt ( altså ikke bulderkoge ) Afkøl suppen, skum fedtkagen af.

Til sovsen bringes suppen i kog og jævnes med maizenamel udrørt i lidt vand. Smages til med eddike og sødemiddel. Serveres med kogte grøntsager, evt. porrer , gulerødder , broccoli


karakterer:
Opskriften er vist 17726 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu