Afbagning

Afbagning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Jævning

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 smør/margarine
 mel
 væske
 
 Mørk afbagning:
 smør/margarine
 mel
 brun sky eller suppe
 
Opskrift:
Smør/margarine albages med mel og spædes med væske under omrøring eller piskning. Kold væske tilsættes ad flere gange, kogende væske tilsættes på én gang.

Til mørk afbagning til brun sovs brunes fedtstoffet, før melet tilsættes, og der spædes med brun sky eller suppe. Til lys afbagning svitses mel og fedtstof let sammen, og der spædes med lys sky eller suppe. Til hvid sovs smeltes fedtstoffet og røres sammen med melet, og der spædes med mælk eller fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 17722 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu