Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 15 stk.
FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Pizzasnegle med skinke, billede 4 Pizzasnegle med skinke, billede 1 Pizzasnegle med skinke, billede 2 Pizzasnegle med skinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Fyld:
1.5 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Oregano, tørret
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
2.5 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Dejen:
Gæren smuldres i en stor skål Det lunkne vand (37 grader C.) tilsættes sammen med olie og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt. Ælt ælt dejen godt godt sammen på bordet. Dejen hæver ca. 15 min.

Rul dejen ud til en firkant ca. 30x40 cm. på et meldrysset bord.

Bland tomatpuré med fintrevet løg og oregano og bred blandingen over dejen. Læg skinke på, drys revet ost over og rul dejen sammen til en tyk pølse, der skæres i 12-16 skiver.

Læg skiverne på en bageplader med bagepapir og lad dem hæve 20 minutter.

Bag sneglene øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min.

Tips:

Har du en rest kogt røget skinke kan denne skære tyndt ud.





Beskrivelse:

Opskrift på pizzasnegle med skinke

Sæt tænderne i disse lækre og luftige pizzasnegle, der er perfekte som snack, til madpakken, på farten eller til børnefødselsdagen. Disse lækre pizzasnegle er nemme at gå til, og du kan med fordel lave en dobbelt portion, som kan fryses ned. Mangler du en opskrift på nemme pizzasnegle? Så finder du den her hos Alletiders Kogebog.

Dej til pizzasnegle

En god pizzasnegle dej er alfa og omega for det endelige resultat. Men så længe du følger denne pizzasnegle opskrift, ender du ud med en portion smagfulde og lækre snegle. Det er vigtigt, at du ælter dejen godt sammen, inden du lader den hæve, hvorefter den rulles ud til en rektangel. Hvis du har masser af tid, kan du sagtens lade dejen hæve i længere tid end 15 minutter.

Andre varianter af fyld

Du kan snildt eksperimentere med fyldet. Hvis du ikke bryder dig om skinke, kan du f.eks. erstatte skinkestrimlerne med kyllingetern, lige så vel som osten kan udskiftes med en vegansk eller fedtfattig version. Du kan også prøve at bruge groft mel, såsom fuldkornsmel eller grahamsmel, hvis du ønsker en sundere variant.

FAQ

Hvor lang tid skal pizzasnegle have i ovnen?

Pizzasnegle skal have ca. 15 minutter ved 200 grader alm ovn.

karakterer:
Opskriften er vist 1778669 gange,
og udskrevet 46153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (795 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8498 (2023 kcal)
KJ pr. stk. 566 (134 kcal)
Vægt ialt 1115 gram
Vægt pr. stk. 74 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 762 KJ (181 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 23.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-07 09:39:18
Jeg bruger gerne resten af en kødsauce til pizza snegle. (hvis du har lavet kødsauce af 500 g hak oksekød og der er ca halvdelen tilbage) Så er der ikke madspild og man har lidt i fryseren til en hurtig aftensmad en dag man kommer sent hjem. Dejen er den samme der bruges til 'lette pølsehorn"

  -   2022-05-22 17:13:12
Brugte pizza-sauce til sneglene i stedet for tomatpuré, da smagen plejer at blive lidt for kraftig når der bruges tomatpuré. De smagte virkelig lækkert med pizzasauce!

  -   2022-03-29 12:35:44
det smagte dejligt

  -   2022-03-08 07:38:48
kan de fryses ned og tages op når de skal bruges

  -   2021-10-19 16:24:52
Der skal omkring 800-1000 gram mel i til 2 portioner, men ellers skøn opskrift 👍🏻

  -   2021-09-09 09:26:36
alt for lidt mel

  -   2021-01-23 15:39:41
Hej de smager meget godt nemt og hurtigt lavet 30 mmhhmm

  -   2021-01-04 09:16:49
Jeg bruge pizzasovs istedet for tomatpuré og løg og krydderier det var perfekt 9 stjerne herfra

  -   2020-04-16 08:22:52
De er bare maga gode

  -   2020-03-25 11:42:17
Så gode og simple at lave! De røg lynhurtigt mmmh

  -   2020-03-02 08:55:43
Hejsa, jeg skal til at lave 250 af dem så håber de bliver gode. God dag og husk grøntsagerne(:

  -   2020-02-27 19:22:50
En dej har godt af at hæve, så den kan komme af med smagen af gær. Gær smag er det værste. Mindre gær og længere hævetid. Mange tror, at man bare kan mindske hævetiden, ved at bruge mere gær, men det er helt forkert!

  -   2020-01-20 16:01:03
Gode pizza snegle lidt smattet

  -   2020-01-19 15:31:21
Dejen Klistre lidt men ellers virkelig god 9,5 ⭐️ Ud af 10 stjerner👌👌👌

  -   2019-03-26 17:41:41
Tilføj en dåse majs, de bliver super lækre

  -   2019-03-02 10:03:59
Mums 🐱🍕🍞🥫

  -   2019-02-14 17:35:15
mega god fik den til aftesmad 👌😃

  -   2019-02-02 12:58:07
Brugte en storhakket brødkniv til at skære dejen ud. Ingen problemer.

  -   2017-11-17 13:00:49
En anelse mange løg efter min smag - som ellers er tosset med løg. Der kan sagtens puttes mere skinke eller måske endda bacon i. Ellers mums! 4 stjerner!

  -   2017-10-12 20:25:17
Jeg plejer nu at bruge en rest kold kødsovs. Og dejen er den samme som til pølsehorn. Det bliver mums

  -   2017-07-19 10:22:16
Jeg bruger hestestrimler i steder for skinke. Giver i min optik en dybere og mere nuanceret smagsoplevelse.

  -   2017-06-28 15:51:54
Two thumbs up til denne opskrift. De nemme, bløde og smagfulde pizzasnegler var et stort hit på sønnens fødselsdag i børnehaven. :-)

  -   2017-05-01 19:16:52
Den får kun et 3 tal I dag. Noget med mine bagekunstner der skal justeres. Er sikker på det bliver et 5 tal næste gang

  -   2015-06-17 18:13:31
Elsker den her side! Man kan få fantastiske opskrifter og de her pizzasnegle er mega moster gode!

  -   2014-08-24 13:14:22
rigtig god opskrift! hvor er de bare gode :-)))

  -   2014-07-03 13:13:43
Brugte kun durummel og smurte hot salsasovs tynd på i stedet for pure, de var superlækker og sprøde :-)

  -   2013-06-30 12:36:43
de smage rigtig godt dem vil jeg lave en anden gang :D

  -   2013-04-22 13:22:25
Er de gode at fryse,super nem opskrift,mums

  -   2012-11-09 15:19:11
Rigtig god opskrift :) god at følge og smager fantastisk! :)

  -   2012-08-12 14:33:51
Har lige bagt dem med 1 dl havregryn i dejen, for at gøre dem sundere. De er rigtig gode.

  -   2012-02-29 10:52:51
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm de smager fantASISK

  -   2012-01-20 16:47:19
Jeg kan godt lide siden her. For man kan få den til at omregne enhederen for en. Supper.

  -   2011-11-22 14:10:42
Super nemme! De var væk på 0,5!

  -   2011-09-27 14:04:37
jeg er 11 år og jeg lavede dem selv de smager mums godt:D:D:D:D:D

  -   2011-08-30 18:29:11
de er sku perfekte

  -   2011-08-25 09:18:03
Man kan også bruge hk oksekød som fyld (som først er svitses af)- jeg drysser med et pizza krydderi tilsidst (som indeholder både oregano, hvidlød og salt) - De er rigtig gode til en børnefødselsdag (evt. sammen med små frikadeller, salat, små flutes og andet) Ja, man kan sagtens erstatte noget af melet med grovere mel (og nej, man behøver ikke bruge pizzamel) Jeg har mest held med at skære dem ud med en super skarp brødkniv - ellers kan de godt blive noget skæve/deforme.

  -   2011-08-07 11:09:01
De smager rigtig godt! Men synes dog det var lidt svært at skære i pølsen, så sneglene gik lidt i stykker når man skar dem ud.

  -   2011-07-22 09:25:28
de er super næmme at lave mine venner elsker dem

  -   2011-06-22 20:24:03
De ser smader lækre ud! Glæmer mig til at prøve dem!

  -   2011-06-21 15:45:24
Svære at rulle ud, men fyldet (især tomat purèen) smager virkeligt godt!!! God opskrift! :) :)

  -   2011-06-17 00:48:21
nemme at lave og smager perfekt!

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her