Napoleonskager med citruscreme

Napoleonskager med citruscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pladerbutterdej
 
 Fyld:
2 æggeblommer
 dl.mælk
50 g.sukker
2 tsk.majsstivelse
 reven skal af en usprøjtet appelsin
½ dl.limesaft
½ dl.citronsaft
 
 Pynt
 dl.piskefløde
1 tsk.sukker
 tynde skiver lime
 lidt fintstrimlet appelsinskal
 
Opskrift:
Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca. 20. min.

Creme:
Bland æggeblommer, mælk, sukker og majsstivelse i en lille kasserolle og bring det i kog under omrøring. Lad det koge i 1 min. rør safter og skal i og køl af.

Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel. Bag dem på næstnederste rille ved 210° i ca. 8 min. til de er gyldne og høje. Køl af.

Flæk de bagte stykker butterdej i to. Pisk fløde og sukker til skum og vend halvdelen i den helt kolde creme. Bred cremen ud på bunden af kagerne og læg "låget" over. Dekorer med den resterende flødeskum og pynt. Kagerne bliver bløde, hvis de lægges sammen, før de skal serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 14551 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu