Fuglereder, marengs

Fuglereder, marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 15 stk.
KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fuglereder, marengs, billede 4 Fuglereder, marengs, billede 1 Fuglereder, marengs, billede 2 Fuglereder, marengs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
1 tsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
  Pynt:
50 gram chokoladespåner
   
Opskrift:
Pisk æggehviderne med kaffepulver og eddike meget stive. Kom sukkeret i af flere gange.

Fyld nu massen i en sprøjtepose og sprøjt cirkler på ca. 8 cm. lav gerne en lille kant på.

Bag ved 100 grader C. alm. ovn i ca. 3 time. Lad kagerne blive helt kolde.

Skyld jordbærrene og del dem. Pisk fløden og kom vaniljesukker i. Sprøjt flødeskummet i fuglerederne og læg jordbærrene på. Pynt gerne med lidt chokoladespåner.

Tips:

Kagerne skal bage så længe, for at de bliver tørre. Ved højere temperatur risikerer de at blive brændte. De kan holde sig 2-3 mdr. i en kagedåse.

Du kan bruge anden slags frugt eller bær.

Pensl evt. de bagte fuglerederne med smeltet chokolade, så kan de stå lidt længere med fyld uden at blive bløde.





karakterer:
Opskriften er vist 35433 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8180 (1947 kcal)
KJ pr. stk. 545 (129 kcal)
Vægt ialt 804 gram
Vægt pr. stk. 53 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1016 KJ (242 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 32.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu