Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker rabarberis

Lækker rabarberis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Liter

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Lækker rabarberis, billede 4 Lækker rabarberis, billede 1 Lækker rabarberis, billede 2 Lækker rabarberis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rabarbercoulis:
1000 g.rabarber
1 dl.vand
500 g.sukker
1 vanillestang
2 tsk.Nonoxal
 evt.rød frugtfarve
 
 Flødeis:
12 æggeblommer past.
200 g.sukker
10 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Rabarbercoulis:
Rens rabarberne og skær dem i grove stykker, bring dem langsomt i kog med vandet og lad dem koge til de er kogt møre (hertil passer de gamle grove rabarber godt).

Grøden presses gennem sigte med bagsiden af en ske, få så meget frugtkød som muligt med, resten kasseres.

Rabarbersaften koges op og skummes, tilsæt sukker, vanillekorn og den tomme vanillestang og kog godt igennem. Til slut slukkes for varmen og nonoxal og evt. rød frugtfarve tilsættes.


Flødeis:
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter.
Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen sammen med den kolde rabarbercoulis.
Hældes på form og fryses.

Isen kan evt. pyntes med overskydende rabarbercoulis.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8021 gange,
og udskrevet 53 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu