Italiensk brød

Italiensk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hvedemel evt. blandet med durum, men ikke nødvendigt
5 dl.vand
10 g.gær
 salt
 
Opskrift:
Gæren opløses i vandet, tilsat saltet. Melet røres i og skålen sættes tildækket i køleskab natten over.

Næste dag "hældes" dejen ned i et fad ( ikke for stort ) med bagepapir. Smøres med olivenolie, og drysses med diverse krydderier eller groft salt.

Bages i ovnen ved højeste varme, i 10 minutter på midterste hylde. Der skrues ned til 200 grader i 20 min. Sættes til afdampning på en rist.

Genialt mad brød til alle former for kød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 33245 gange,
og udskrevet 1005 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (73 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-18 16:56:59
Kan varmt anbefales, super lækkert og utrolig let at lave, og man skal ikke have fingrene i dejen :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
meget, meget nemt at lave. Smager virkelig godt, men sku måske have haft 5 min længere. Brugte ca 2 tsk salt, hvilket var helt perfekt.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor store er de

  -   2005-01-01 01:01:01
Nemt og smager så godt!