Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingespid tikka masala

Kyllingespid tikka masala, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :


Kyllingespid tikka masala, billede 4 Kyllingespid tikka masala, billede 1 Kyllingespid tikka masala, billede 2 Kyllingespid tikka masala, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
4 tsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1.5 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 Spidskommen, hel
1.5 spsk. Limesaft
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Chili, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Skær filéterne i store tern på ca. 4 cm. Findel løg, tomatpuré, spidskommen, ingefær, limesaft, hvidløg, chili, salt og peber til en blød pasta. Bland kyllingestykkerne i krydderpastaen og lad det trække i et par timer i køleskab.

Lav tikki-masalaen nu.
Sæt kyllingestykkerne på et spid og grill dem i ovnen under grillen eller på havegrillen, ca 15 minutter ialt. Vend dem jævnligt. Kom tikki-masala saucen over kødet og pynt med friske krydderurter og dryp med limesaft og server ris til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 113503 gange,
og udskrevet 1445 gange.


Energi:
KJ total 3218 (766 kcal)
KJ pr. Pers. 804 (191 kcal)
Vægt ialt 676 gram
Vægt pr. Pers. 169 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 475 KJ (113 kcal)
Protein 21.7 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

martin tenerife  -  2012-09-15 16:32:56
Hej jeg kender inder på indisk restaurant hernede og retten er i ingridienser ok men den bliver lavet i gryde men ja det er ligesom en wok den indiske er bare tyk i metal så den holder varmen længere og derfor bliver på ilden ligesom når du laver nan den til nan er bare på lavere varme end den til kød den indiske mad gryde er meget varm og derfor går det stærkt


Connie   -  2012-08-07 13:49:13
Hvad er tikki-masala og hvordan laves det ? Det er vel ikke det samme som krydderpastaen ?


den gode kok  -  2009-10-20 19:33:53
jeg har set et mad pogram hvor at kokken også bagte hjemmelavede naanbrød det så fantastisk ud har også selv prøvet det og det er noget jeg kan andbefale


Karsten  -  2009-02-18 18:08:04
Hvor meget ingefær skal der bruges?


Mohssin  -  2008-09-07 18:58:59
man kan ikke lave den som gryderet?


  -  2008-05-15 08:29:52
hvor meget ingefær?


Mig  -  2008-02-22 14:12:43
Vi skal have det i aften, glæder mig til at smage det.


matuka  -  2007-03-30 20:49:18
det er dejligt og krydret jeg kun have lyst til at spise det igen mmmmm


Casper  -  0000-00-00 00:00:00
Det er forresten en ret der er meget populær blandt tamilere og smager dejligt


Casper  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en Tamilsk ret der er knald god