Gl. daws syltede drueagurker

Gl. daws syltede drueagurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 1 dag.
 drueagurker
 koldt vand
 
 2. dag:
 Saltlage:
500 g.salt
3 l.vand
 
 4. dag (syltedagen):
 dildkroner
 
 lage:
1 l.eddike
1 kg.sukker
 små hele løg
 krydderipose
 
 Efter 4 måneder:
 Atamon
 
Opskrift:
Denne opskrift kræver god tid. 1. dag:
Vask agurkerne. Overhæld agurkerne med koldt vand og lad det stå natten over.

2. dag:
Overhæld agurkerne med kogende saltlage: ½ kg salt til 3 liter vand. Lad det stå til næste dag i pres med en tallerken på med en sten pakket ind i plasticpose ovenpå.

3. dag:
Hæld lagen fra, kog den op, hæld den over agurkerne igen og lad stå til næste dag.

4. dag (syltedagen):
Agurkerne tørres og prikkes over det hele. Enderne skæres af agurkerne lægges i krukke sammen med friske dild-kroner. Lav en lage af 1 liter eddike, 1 kg sukker, små hele løg og krydderipose. Lad det simre i 5 minutter og overhæld dernæst agurkerne i krukken med den kogende lage.

Læg et klæde over til det er blevet koldt. Dernæst læg en tallerken over krukken og lad det trække i 4 måneder.

Efter 4 måneder: Skyl glas med Atamon og put på glas.





karakterer:
Opskriften er vist 31505 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-05 08:52:36
Hvormeget er en portion?