Gratinerede jomfruhummerhaler

Gratinerede jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Gratinerede jomfruhummerhaler, billede 4 Gratinerede jomfruhummerhaler, billede 1 Gratinerede jomfruhummerhaler, billede 2 Gratinerede jomfruhummerhaler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
175 g.jomfruhummerhaler uden skal, rå
15 g.smør
4 hårdkogte æg
1 lille bundt dild
1.5 spsk.Colmans Sennepspulver
0.5 tsk.sennep
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 smør til forme
1.5 dl.reven ost
 
Opskrift:
Svits jomfruhummerhaler, hakket hårdkogt æg, hakket dild, sennepspulver og sennep. Spæd med fløde og smag til med salt og peber.

Fyld ragouten i fire ovnfaste portionsskåle og drys med reven ost.

Sæt dem i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn, til overfladen er gylden – ca. 5 minutter.

Serveres med varme flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 95359 gange,
og udskrevet 2089 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-18 08:43:44
Denne opskrift er bare helt gourmet, fantastisk intens i smag. Jeg serverede den med artiskok, som sammen blev en hel oplevelse.

  -   2013-02-05 17:08:42
Meget lækkert.bliver rost til skyerne,nemt at tilberede.

  -   2012-12-19 11:22:27
Havde ikke hummerhaler, så jeg prøvede med kinarejer. Det gav også et fantastisk resultat. Mine gæster bad om at få den forret næste gang, de kommer. Og så er den simpel og let at lave.

  -   2012-03-24 11:11:58
Meget lækkert - simpel og let at finde ud af ;o)