Kold tomatsuppe

Kold tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :
Kold tomatsuppe, billede 4 Kold tomatsuppe, billede 1 Kold tomatsuppe, billede 2 Kold tomatsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 l.bouillon
100 g.løg
1 salatagurk
3 stk.rød peber
700 g.tomater
3 fedhvidløg
10 g.paprika
 
1 dl.mayonnaise
1 dl.cremefraiche
1.5 dl.yoghurt naturel
 
0.5 dl.eddike
30 g.rasp
3-4 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Tomaterne lægges i spilkogende vand et øjeblik og flåes.

Agurken skrælles og kernerne fjernes, og blendes sammen med løg, peber, tomat, hvidløg, og paprika i bouillonen. Derefter røres de 3 surmælks produkter i. Det tilsmages med eddike, og rasp samt olien røres i.

Tips:

Staves korrekt Gazpacho, og laves i Spanien aldrig på bouillon, men laves fra bunden af friske grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 64120 gange,
og udskrevet 1852 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-27 18:07:52
Glem surmælksprodukterne! Specielt den "væmmelige" mayonaise!. Sæt fromage frais på bordet så man selv kan tilføje det, hvis man har lyst. Jeg kan godt lide lidt mere "kant", så jeg tilsætter chilipasta og meget mere hvidløg (6 - 8 fed). En god variant er at blende avokado i suppen.

  -   2008-06-10 16:45:34
... har netop lavet den, og portionen ser ud til at kunne mætte mange munde!! jeg vil skyde på min. 6 pers. .. og jeg tror også at den må være ret så lækker med tørt brød i

  -   2007-06-09 19:06:44
Der findes faktisk en version af Gazpacho hernede hvor der er mayonaise i, og den kalder de Gazpacho Suave (altsaa, bloed gazpacho.

  -   2007-01-08 09:28:05
lyder lækkert men hvor mange pers. er det til

  -   2005-01-01 01:01:01
der bruges heller aldrig surmælksprodukter/stødt paprika eller rasp men daggammelt brødskiver er blevet en delikatesse men er oprindelig en vittaminrig kost som kan laves af enhver selv i bjergene med morter

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange pers. er den til