Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gaspacho (Kold, spansk inspireret tomatsuppe)

Gaspacho (Kold, spansk inspireret tomatsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Gaspacho (Kold, spansk inspireret tomatsuppe), billede 4 Gaspacho (Kold, spansk inspireret tomatsuppe), billede 1 Gaspacho (Kold, spansk inspireret tomatsuppe), billede 2 Gaspacho (Kold, spansk inspireret tomatsuppe), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 l.bouillon
100 g.løg
1 salatagurk
3 stk.rød peber
700 g.tomater
3 fedhvidløg
10 g.paprika
 
1 dl.mayonnaise
1 dl.cremefraiche
1 1/2 dl.yoghurt naturel
 
1/2 dl.eddike
30 g.rasp
3-4 dl.olivenolie
 


Opskrift:

Tomaterne lægges i spilkogende vand et øjeblik og flåes.

Agurken skrælles og kernerne fjernes, og blendes sammen med løg, peber, tomat, hvidløg, og paprika i bouillonen. Derefter røres de 3 surmælks produkter i. Det tilsmages med eddike, og rasp samt olien røres i.

Tips:

Staves korrekt Gazpacho, og laves i Spanien aldrig på bouillon, men laves fra bunden af friske grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 54893 gange,
og udskrevet 1770 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stwi  -  2010-06-27 18:07:52
Glem surmælksprodukterne! Specielt den "væmmelige" mayonaise!. Sæt fromage frais på bordet så man selv kan tilføje det, hvis man har lyst. Jeg kan godt lide lidt mere "kant", så jeg tilsætter chilipasta og meget mere hvidløg (6 - 8 fed). En god variant er at blende avokado i suppen.


  -  2008-06-10 16:45:34
... har netop lavet den, og portionen ser ud til at kunne mætte mange munde!! jeg vil skyde på min. 6 pers. .. og jeg tror også at den må være ret så lækker med tørt brød i


Helle, Spanien  -  2007-06-09 19:06:44
Der findes faktisk en version af Gazpacho hernede hvor der er mayonaise i, og den kalder de Gazpacho Suave (altsaa, bloed gazpacho.


julie og frederikke  -  2007-01-08 09:28:05
lyder lækkert men hvor mange pers. er det til


lizet  -  0000-00-00 00:00:00
der bruges heller aldrig surmælksprodukter/stødt paprika eller rasp men daggammelt brødskiver er blevet en delikatesse men er oprindelig en vittaminrig kost som kan laves af enhver selv i bjergene med morter


Mona Høg  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange pers. er den til