Brydebrød 02

Brydebrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
boller 14 boller
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 spsk. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
7 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Smelt margarinen i lun mælk og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve til dobbelt størrelse - ca. 1 time.

Del dejen i 13-14 lige store stykker, tril dem til boller og sæt dem tæt sammen på en bageplade - gerne i virkelfacon.
Pensl med æg og drys med kerner.

Bag brødet ved 200 grader i ca. 15 minutter. Må gerne serveres direkte fra ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 27372 gange,
og udskrevet 890 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8259 (1966 kcal)
KJ pr. boller 589 (140 kcal)
Vægt ialt 814 gram
Vægt pr. boller 58 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1014 KJ (241 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 43.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Brydeboller