Hybensuppe

Hybensuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hybensuppe, billede 4 Hybensuppe, billede 1 Hybensuppe, billede 2 Hybensuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hybenskaller (renset vægt) Hyben svinder med ca 50% ved rensning.
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 spsk. Ideal B Jævning U / farve
   
Opskrift:
Tørrede hyben skylles godt og udblødes i vandet 1 døgn. På friske hyben fjernes blomst, stilk og kerner. Store hyben flækkes.

Frugten koges i vandet med citronskallen 20 min. Suppen pureres eller blendes, koges op og smages til med citronsaft og sukker. Ideal jævning udrøres i 1 dl koldt vand og tilsættes. Suppen gives et opkog.

Serveres med tvebakker eller kammerjunkere og flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 55520 gange,
og udskrevet 1230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2303 (548 kcal)
KJ pr. Pers. 575 (137 kcal)
Vægt ialt 1880 gram
Vægt pr. Pers. 470 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 122 KJ (29 kcal)
Protein 0.1 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-07 22:50:26
Er det skallen fra 1 citron, der skal bruges?

  -   2013-09-02 15:38:10
Hvor får han tørret hyben henne ?

  -   2008-08-20 17:37:26
jeg havde ingen citron, puttede en halv stang vanillie i. Konsistensen efter blendning var perfekt, så jeg brugte heller ikke jævning. En rigtig god suppe!