Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hel okse-, lamme- eller flæskesteg (mikroovn)

Hel okse-, lamme- eller flæskesteg (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1400 g.kød
 


Opskrift:

Anbring stegen i et stort fad med fedtsiden nedad.

Tildæk med pergamentpapir og steg i 12 minutter ved 100%.

Hæld fedtet fra og vend stegen. Steg yderligere 12-15 minutter ved 100%.

Læg aluminiumsfolie over stegen og lad den hvile 5 minutter, før den serveres, hvis kødet skal være rødt. Ønskes kødet gennemstegt skal stegen hvile 20 minutter.

Om nødvendigt kan den brunes under en forvarmet grill.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9926 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu