Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat & soja med Wasabi

Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat & soja med Wasabi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
152 g.agurk
125 g.skrællet kinaradise
2 spk.vineddike, gerne en risvinseddike
2 tsk.sukker
100 g.blandede spirer
1 bdt.brøndkarse
 
2 spsk.Japansk sojasauce
1 tsk.wasabi eller frisk reven peberrod
 
2 dl.Jasminris
4 dl.vand
 salt
 evt. lidt vineddike
 


Opskrift:

Læg Kabayakien på et fad med skinsiden opad. sæt den i ovnen ved 250°C. Giv den 2-3 min. Vend den og giv den 1 min. mere. Kabaykien er færdig og klar til serve-ring, når sojasaucen bobler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8354 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hundemor  -  2008-03-15 22:09:15
en opskrift der ikke giver nogen mening, hvornår skal soya-saucen tilsættes, og hvornår skal wasabi tilsættes, sammen med alle de andre ingredienser. Den kunne godt være beskrevet mere nøjagtig med fremgangsmåden (trin for trin), eller tror man bare, at det hele skal blandes i een pærevælling, og det tror jeg ikke opskriften skal. Men hvordan så???, for at få en spændende opskrift, der lyder dejlig.