Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskelasagne I

Fiskelasagne I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.fileteret fisk, f.eks. torsk, sej eller ørred
450 g.frossen hel spinat (1 kg frisk)
1/2 literSauce Naturel (eller med mælk)
1 æg
1/2 tsk.revet muskatnød
200 g.lasagneplader
 salt
 peber
50 g.revet ost (f.eks. Samsø eller Mozarella)
 


Opskrift:

Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær fiskefileten i tynde skiver. Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs. Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på fiskelagene. Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 28460 gange,
og udskrevet 918 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Betsy  -  2010-11-18 09:38:57
Du kan bruge hakket, dampet grønkål i stedet :-)


Anette  -  2009-03-09 10:17:09
Er der forslag til hvad man kan bruge istedet for spinat? Kan ikke li' det!:-(