Fiskelasagne

Fiskelasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fileteret fisk, f.eks. torsk, sej eller ørred
450 g.frossen hel spinat (1 kg frisk)
5 dl.Sauce Naturel (eller med mælk)
1 æg
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
200 g.lasagneplader
 salt
 peber
50 g.revet ost (f.eks. Samsø eller Mozzarellaost)
 
Opskrift:
Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær fiskefileten i tynde skiver. Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs. Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på fiskelagene. Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskelasagne

karakterer:
Opskriften er vist 31384 gange,
og udskrevet 987 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-18 09:38:57
Du kan bruge hakket, dampet grønkål i stedet :-)

  -   2009-03-09 10:17:09
Er der forslag til hvad man kan bruge istedet for spinat? Kan ikke li' det!:-(