Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladeis I

Chokoladeis I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.fløde
3 æggeblommer
2-3 spsk.flormelis eller sukker
100 g.mørk chokolade eller 4 spsk cacao
2 dl.piskefløde, pisket
 


Opskrift:

Bland fløde, æggeblommer, og sukker i en gryde. Varm blandingen igennem under kraftig piskning, til cremen er tyk, den må ikke koge. Bræk chokoladen i småstykker og smelt den i den varme creme. Lad cremen køle af. Pisk af og til i den. Frys cremen 4-5 timer. Tilsæt den piskede fløde under omrøring, når isen er halvt frosset. Lad isen fryse færdigt. Vend isen ud på et fad, eller skær den i skiver. Pynt med flagede, ristede mandler og flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (37 stemmer)

Opskriften er vist 34073 gange,
og udskrevet 1103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig   -  2012-06-14 14:39:45
god opskrift


  -  2010-10-25 19:29:01
det er ikke rigtig god sorry:)


jarex  -  2010-06-29 11:22:30
Chokoladesi smager rigtig godt med lidt congnac over. Velbekomme.


mega is elskeren  -  2010-03-26 21:05:59
den er bare lækker... Mmmm jeg har også prøvet at lave den med 50g mørk chokolade 80% og 100g marabou lys. Det bliver den lige lidt mildere af, en god ide hvis man har sarte børn i huset :o)


manfred  -  2008-06-16 11:25:20
mums hvor delikat.. her ern


mig  -  0000-00-00 00:00:00
den er god og smager name nam


den kloge  -  0000-00-00 00:00:00
Det er jo en meget smart ide men hvorfor ska man tage isen op af fryseren under frysningen for at piske fløde i...???!!