Corn-on-the-cob (majs på grill)

Corn-on-the-cob (majs på grill), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør på grill

Hovedingrediens : Grøntsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6  Majskolber incl. de grønne hylsterblade
 Smør og/eller hvidløg knust i olivenolie
 
Opskrift:
Tænd op og sørg for, at der er god gang i grillen, før De begynder.

Pak de uafskallede majskolber i sølvpapir og læg dem på grilristen. Vend dem jævnligt og lad dem stege i ca 1/2 time.

Pak ud, fjern hylsterbladene og server med smør og salt eller hvidløgsolie.





karakterer:
Opskriften er vist 23735 gange,
og udskrevet 387 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-26 15:32:10
Et godt råd er at ligge kolberne i koldt vand mindst 1 time inden de kommes på grillen. pakket godt ind i sølvpapir. s

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også bruge hylsterbladene som håndtag

  -   2005-01-01 01:01:01
Man behøver ikke at pakke majsene ind i sølvpapir hylsterbladene er nok