Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gratinerede muslinger II

Gratinerede muslinger II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kg.friske muslinger eller 250 g skalfri muslinger
 
 Sauce:
50 g.margarine
1 løg, hakket
 evt. 1-2 spsk. hakket skinke
3 spsk.hvedemel
1 dl.hvidvin eller æblemost
2 dl.kogende mælk eller fløde
1/2 - 1 tsk.salt
1 tsk.paprika
 evt. 125 g rejer eller champignoner
100 g.revet ost
 
Opskrift:
Muslinger skal være lukkede, når man køber dem. De skrubbes godt, og lægges i koldt vand, til de skal koges. Muslingerne koges ca. 5 min., derefter skal alle muslingerne være åbne, ellers er de ikke gode. De løsnes fra stolen, og strengen fjernes. Muslingerne lægges i et smurt gratinfad.

Margarine, løg og skinke svitses sammen, til det er gyldent, men ikke brunt, afbages med melet og spædes med mælk og vin. Saucen koges igennem og sies. Den smages til og kan evt. blandes med rejer eller champignoner.

Saucen hældes over muslingerne. Revet ost kan drysses på eller serveres til. Retten gratineres ca. 20 min. ved 200 grader C til overfladen er gylden.

Serveres med flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14911 gange,
og udskrevet 293 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jens Andersen  -  2016-06-28 19:52:43
Brug smør istedet for margarine.