Æblekagerasp

Æblekagerasp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Rasp

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æblekagerasp, billede 4 Æblekagerasp, billede 1 Æblekagerasp, billede 2 Æblekagerasp, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Opskrift:
Smør smeltes på panden.

Rasp og sukker blandes og ristes i smørret under stadig omrøring.

Når raspen har den ønskede farve hældes raspen af panden da den ellers vil tage mere farve.





karakterer:
Opskriften er vist 290716 gange,
og udskrevet 2026 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (60 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3852 (917 kcal)
KJ pr. Portion 3852 (917 kcal)
Vægt ialt 200 gram
Vægt pr. Portion 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1926 KJ (458 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 21.1 gram
Kulhydrat 63.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-12-29 16:21:24
Man kan fint reducere sukkeret til det halve

  -   2021-10-09 13:06:26
Smager himmelsk i ovenstående vægtforhold

  -   2020-12-24 15:08:23
Pas på det ikke får for meget varme, - skulle det ske alligevel (hvis det kun er lidt for meget) kan det reddes med kagerullen.

  -   2017-10-23 21:48:59
Brug 50% mere sukker. Ellers er opskriften super.

  -   2016-05-20 18:43:07
Også himmelsk til rabarberkage lavet på samme måde!

  -   2014-05-19 14:05:05
man kan sagtens bruge speltflager i stedenfor raps

  -   2007-08-30 21:23:37
Kom lidt kanel i, det smager rigtig godt til æblekage