Dybstegte rejer med kokos

Dybstegte rejer med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.store rejer
 
 Dej:
1 æg
1.5 spsk.hvedemel
2 spsk.kokosmel
1.5 spsk.vand
 
 Friturestegning:
 Olie
 
Opskrift:
Rejerne fordeles på 8 spyd

Dej:
Ægget piskes luftigt. Mel, kokosmel og vand røres i.

Dyp spydene i dejen.

Varm fritureolien op i en lille gryde f.eks en lille kasserolle. Der skal være 5-6 cm olie. Check om olien er varm med et lille stykke franskbrød. Bliver det gyldent på 1-2 min., er olien tilpas varm.

Spydene stilles på skrå ned i olien, så den øverste del af spydet stikker op over grydens kant. Steges 2-3 min.





karakterer:
Opskriften er vist 23284 gange,
og udskrevet 512 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-22 15:03:16
En der har en god opskrift på en pina colada sovs?

  -   2008-07-25 05:18:23
jeg elsker dem med pina colada sovs

  -   2005-01-01 01:01:01
lærer hansen: i skolekøkken med 10 årige. Festligt og velsmagende.

  -   2005-01-01 01:01:01
sprød, lækker, uhm

  -   2005-01-01 01:01:01
den lyder da ret fed men det der med kokos ved jeg ikke helt endnu