Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing

Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing, billede 4 Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing, billede 1 Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing, billede 2 Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pk.Seven Seas hele rå Black Tiger rejer
 saft af ½ citron
1 spsk.rød chilisauce
3 fedfinthakket hvidløg
 havsalt
 friskkværnet sort peber
1 iceberg salat
1 rødløg
½ agurk
1 bdt.(eller pose) radiser
 
 Dressing:
250 g.fromage frais naturel 0.5%
2 spsk.kethup
1 finthakket skalotteløg
4 finthakkede soltørrede tomater
 havsalt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

De optøede rejer lægges i marinaden af citronsaft, chilisauce, hvidløg, salt og peber i min. en halv time, inden de grilles på grill eller grillpande.

Icebergsalaten skylles, tørres og rives/skæres i mindre stykker. Rødløget skæres i tynde både, agurken skæres i korte stænger, og radiserne skæres i kvarte. Salaten blandes, og rejerne lægges i. Dressingen blandes og hældes over salaten eller serveres i små portionsskåle ved siden af.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 38128 gange,
og udskrevet 1090 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-01-15 15:47:09
Stegetiden kommer jo an på hvor varm din grill er, og hvor tæt du har risten på gløderne, men de skal have kort tid mere efter de har skiftet farve. Vi brugte grillpande på billedet, og hvis du bruger havegrill vil jeg råde til at sætte rejerne på spyd, så de ikke ryger gennem risten.


jesper  -  0000-00-00 00:00:00
ingen stegetid