Oste fra Auvergne

Oste fra Auvergne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Cantal
 Fourme d´Ambert
 
Opskrift:
Franske oste fra Pyrenæerne:
Cantal og Fourme d´Ambert





karakterer:
Opskriften er vist 19598 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-28 11:38:48
Anders- det er jo ikke Babettes gæstebud.

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan med fordel servere en emmentaler på en sjov måde. Tag og skær en lille firkantet stav af emmentaler, pak den ind i filodej, pensl med lidt æg og bag det i en 200 grader varm ovn til filodejen er sprød og østen smeltet. Sammen med osten serveres druer og frisk frugt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Desværre ikke meget beskrivelse af denne opskrift, men den skulle altså indgå i menuen til babettes gæstebud. Skulle der være nogen der har kendskab til yderliger må i meget gerne skrive det som kommentar her.