Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Solbærsaft II

Solbærsaft II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbærsaft II, billede 4 Solbærsaft II, billede 1 Solbærsaft II, billede 2 Solbærsaft II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 70 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Bærrene skylles og kommes i en gryde med vandet .Koges til alle bærrene er bristet, ca. 10 min. Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.

Mængden af den afdryppede saft måles.
Til hver liter siet saft:
350 gram sukker.

Sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.

Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (32 stemmer)

Opskriften er vist 101109 gange,
og udskrevet 1794 gange.


Energi:
KJ total 9143 (2176 kcal)
KJ pr. Portion 9143 (2176 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Portion 1850 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 28.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gertrud  -  2018-01-08 09:50:47
Fryses i passende portioner og efter det er tøet op sødes det efter snag med honning


TNCBT  -  2012-08-02 13:16:44
Der går ganske meget (usundt) sukker til at lave sød saft, syltetøj, osv. Prøv at bruge Stevia blade til at søde med istedet for. Det er både sundere og billigere. :)


Gitte  -  2010-07-20 20:21:28
Jeg vil mene at den skal konserveres med Atamon. Jeg får knap en liter saft. Husk den skal fortyndes. Ca 1:4


  -  2009-07-22 18:57:07
Skal saften egentlig drikkes som den er, eller skal den fortyndes med vand?


Per  -  2007-07-15 12:43:36
Denne portion gav 8 dl.rå saft, men det kan jo svinge lidt, og så vil jeg mene at der skal tilsættes ½ tsk. flydende atamon, i hvert fald hvis det ikke fryses ned.