Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ribssaft I

Ribssaft I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ribssaft I, billede 4 Ribssaft I, billede 1 Ribssaft I, billede 2 Ribssaft I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.

Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.

Mængden af den afdryppede saft måles.
Til hver liter siet saft:
250 g sukker.

Sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Saften skummes.

Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (93 stemmer)

Opskriften er vist 110355 gange,
og udskrevet 1863 gange.


Energi:
KJ total 6985 (1663 kcal)
KJ pr. Portion 6985 (1663 kcal)
Vægt ialt 1250 gram
Vægt pr. Portion 1250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (133 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 30.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-07-19 16:53:26
skal saften fortyndes inden den drikkes?


  -  2012-08-02 14:42:19
hvor længe kan saften holde sig uden atamon?


Jette  -  2012-07-23 20:34:20
Jeg sier først saften gennem et dørslag. Bagefter gennem en trådsi med en engangs skumvaskeklud i. Det bliver verdens fineste saft.


Jane Sørensen  -  2011-12-22 09:11:11
Ja ingen vits i at købe dyrekøbt saftpose-når man har gamle viskestykke:D


Tabitha  -  2011-08-06 10:12:05
Prøv ;)


Ditte-Marie  -  2011-08-02 10:50:12
Et stofklæde à la viskestykke, stofble eller andet kan også gøre tricket. Hvis du bruger en alm si, kommer der urenheder i saften og den bliver uklar.


  -  2011-07-24 17:56:21
pudevor? kan man mon ikke også bruge et fadervor så?


henrik  -  2009-07-12 17:23:40
bare brug et pudevor


  -  2008-03-28 16:11:19
Skal man have en saftpose, eller kan man bare bruge en si ?