Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær syltetøj II

Kirsebær syltetøj II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kirsebær syltetøj II, billede 4 Kirsebær syltetøj II, billede 1 Kirsebær syltetøj II, billede 2 Kirsebær syltetøj II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske sylte/sure udstenet vægt
675 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   


Opskrift:

Bærrene udstenes. Bland kirsebærrene og sukker i en tykbundet gryde. Lad det trække et par timer. Bringes derefter i kog ved svag varme og holdes på kogepunktet i ca. 10 min. Skummes og tilsættes Atamon. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 77753 gange,
og udskrevet 1041 gange.


Energi:
KJ total 13781 (3281 kcal)
KJ pr. Portion 13781 (3281 kcal)
Vægt ialt 1675 gram
Vægt pr. Portion 1675 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 822 KJ (195 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 47.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Duplex  -  2015-07-22 09:09:05
Der skummes når der ved kogning kommer skum oven på synten... Skummet fjernes, hvilket kaldes at sylten skummes.


Mr Culinary  -  2013-11-30 00:02:36
Hvorfor kommer den ret frem, når der er valgt Lav-Kulhydrat!?


Camilla  -  2012-07-14 10:51:24
Hvad betyder det at det skummes?