Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær syltetøj I

Kirsebær syltetøj I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kirsebær syltetøj I, billede 4 Kirsebær syltetøj I, billede 1 Kirsebær syltetøj I, billede 2 Kirsebær syltetøj I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.sylte-kirsebær
625 g.sukker
1/2 dl.eddike
1 1/2 dl.vand
2-3 tsk.Rød Melatin
 


Opskrift:

Bærrene udstenes. Vand, eddike og sukker hældes over. Syltetøjet bringes i kog over svag varme ca. 10 min.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring og koger endnu 2 min. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.

Syltetøjet kan serveres som sauce til buddinger og ris á la mande.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27746 gange,
og udskrevet 446 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Line  -  2011-07-18 11:05:53
Hvor lang tid kan den holde sig??