Karamelbudding kogt på færdigpulver

Karamelbudding kogt på færdigpulver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Karamelbudding kogt på færdigpulver, billede 4 Karamelbudding kogt på færdigpulver, billede 1 Karamelbudding kogt på færdigpulver, billede 2 Karamelbudding kogt på færdigpulver, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Karamel:
125 g.sukker
2 dl.vand
 
 Budding:
1 brevbuddingpulver med vaniljesmag
80 g.sukker
2 dl.sødmælk
 
8 dl.sødmælk
 
Opskrift:
Karamel:
Sukkeret smeltes i en lille gryde, vandet tilsættes og karamellen koger lidt ind til en halv tyktflydende karamel.


Budding:
Buddingpulver hældes i en skål sammen med sukker, der tilsættes mælk og det røres til en jævning.

Den sidste mælk hældes i en gryde og bringes i kog. Gryden tages af varmen og jævningen røres i under kraftig omrøring.

Lad buddingen koge op, og tilsæt den tyktflydende karamel og lad det koge et minuts tid.

Hæld den nu færdige budding i en form skyllet med koldt vand og evt. drysset med lidt sukker og stil den i køleskabet mindst 4 timer, gerne natten over.


Buddingen kan vendes ud på et fad eller serveres direkte fra skålen.

Serveres med flødeskum, evt. vendt med lidt tyktflydende karamel og med en skål tyktflydende karamel ved siden. Der kan bruges samme opskrift på karamel som til buddingen her.





karakterer:
Opskriften er vist 6201 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-04-11 18:58:53
Nem og vel beskrevet. Man kan komme lidt karamel i formen først, så bliver det en sød lækker dessert