Italienske svinekoteletter med gratinerede spaghett

Italienske svinekoteletter med gratinerede spaghett, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jeanette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store flotte svinekoteletter
1 dl.olie
2 fedhvidløg
1 peberfrugt
5 dl.tomatjuice
250 g.spaghetti
1.5 l.vand
2 dl.fløde
40 g.revet emmentaler ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 210 grader.
Pil og rens hvidløgsfeddene og krydr koteletterne med salt, peber og hvidløg.
Lad olien blive meget varm på panden, brun koteletterne godt på begge sider og læg dem i et ovnfast fad.
Befri peberfrugterne for stilk og kerner, skær den i strimler og svits strimlerne 2-3 min. i den olie koteletterne blev brunet i.
Hæld tomatjuice ved, lad peberfrugt strimlerne koge et par min. i juicen, smag til med salt og peber.
Hæld peberfrugt - tomat saucen over koteletterne i fadet.
Bring vandet i kog til spaghettien, tilsæt salt, når vandet koger, kommes spaghettien i. Koges til de er næsten er bløde. Hæld vandet fra, hældes til afdrypning i et dørslag.
Kom de velafdryppede spaghetti i et ildfast fad drys med salt og peber, hæld fløde over, drys det revet ost over.
Sæt både koteletterne og spaghetti midt i ovnen i ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 1327 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu