Kanelkage med kaffeglasur

Kanelkage med kaffeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
800 g.sukker
800 g.hvedemel
8 tsk.stødt kanel
4 tsk.natron
1 l.kærnemælk
 
 Glasur:
100 g.smør
8 spsk.stærk kaffe
500 g.flormelis
4 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Smørret smeltes, afkøles lidt og røres sammen med sukkeret.

Hvedemel, kanel og natron blandes sammen og sigtes i sukkerblandingen skiftevis med kærnemælken.

Kagen bages i en ovnbradepande ved 200 grader C (alm. ovn) i ca. 30 minutter. Mærk efter med en gaffel eller et grillspyd, om den er bagt færdig.

Glasur:
Smørret smeltes, blandes med kaffen og de øvrige ingredienser røres i og smøres på den let afkølede kage.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 6286 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-21 11:38:08
Der skal ikke så meget kaffe i som beskrevet. Glasuren bliver for tynd ellers.