Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosrand II

Abrikosrand II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.tørrede abrikoser
6 dl.vand
4 bladehusblas
175 g.sukker
1/2 tsk.Vanila
 
 sauce:
1/2 litermælk eller fløde
2 tsk.cremepulver
1-2 spsk.sukker
2 æggeblommer eller 1 helt æg
1 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
12 småhvide marengs
 


Opskrift:

De skyllede abrikoser klippes i strimler, der udblødes i vandet 1 døgn og derpå koges i vandet 10 minutter. Den udblødte husblas smeltes i mosen sammen med sukker og Vanila. Mosen fyldes i en randform, der stilles koldt. Cremesaucen koges. Vanila-Cremesauce: Cremepulver, sukker og lidt af mælken røres til en jævning. Æg eller æggeblommer tilsættes. Resten af mælken bringes i kog. Jævningen hældes i under omrøring, og det hele gives et opkog. Cremen afkøles i ro og piskes igennem før brugen. Ved anretningen dyppes randformen et øjeblik i varmt vand. Randen vendes ud. Marengs stilles i kanten. Den afkølede cremesauce blandes med flødeskum og serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10739 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu