Lam i fad II

Lam i fad II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1250 g.lammebov
1 l.vand
3 tsk.salt
1 tsk.peber
2 hakkede løg
90 g.hvedemel
1 dl.piskefløde
1 æggeblomme
1 dåseasparges ca. 275 g
 hakket persille
Opskrift:
Kødet deles i serveringsstykker, koges op og suppen skummes.

Der krydres med salt og peber og de hakkede løg, og lagen fra aspargesen tilsættes. Koges ved svag varme, til kødet er mørt.

Det tages op og holdes varmt. Suppen jævnes med en meljævning og koges i ca. 10 min. Saucen legeres med en æggeblomme udrørt i fløde.

Aspargesen anrettes over kødet, saucen hældes over, og der pyntes med hakket persille.

Der serveres kogte kartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 10515 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu