Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Malene's tomat-kødsovs

Malene's tomat-kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegenet

Indsendt af : Fashionfood

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.oksefars
1 ds.hakkede tomater
1-2 løg ( alt efter størrelse )
1 pakke bacon i tern
1 pakke coctailpølser
2 tsk.paprika
0.5 dl.mælk ( kan undlades )
2 spsk.hakket frisk persille
2 spsk.hakket frisk purløg
 salt
 peber
300 g.pasta
 


Opskrift:

Først starter du med at skære løg ud i små tern, og coctailpølser ud i små skiver. Når det så er gjort, sætter du vand over til pastaen.
Imens at det kommer op at koge, begynder du at stege løgene og baconen i en gryde ( put gerne en smule margarine i bunden af gryden først, så undgår du at det brænder for meget på ) . Når vandet koger, skal du putte pastaen I vandet.
Imens pastaen står og bliver færdig, putter du oksefarsen ned til bacon-løg blandingen. Rør godt rundt i det. når oksefarsen er ved at være gennemstegt, blander du paprika i, og blander det godt sammen. Efter det puuter du de hakkede tomater ned i blandingen ( samen med mælken, hvis det ønskes ), og rører godt rundt. Til sidst blander du coctailpølserne i, samt purløg og persille, og smager til med salt og peber. Lad det stå at småsimre lidt, imens at pastaen bliver færdig, og voila, så har du en god og forfriskende aftensmad.
God appetit




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2221 gange,
og udskrevet 24 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu