pillede Black tiger rejer (store rejer)200 g. pillede Black tiger rejer (store rejer)
1
l.
hønsebullion1 l. hønsebullion
10
limeblade10 limeblade
3
spsk.
limesaft3 spsk. limesaft
4
forårsløg skiveskåret4 forårsløg skiveskåret
2
spsk.
fiskesovs2 spsk. fiskesovs
1
kop
svampe - eget valg evt en hel posesvamp kan købes i asiatisk købmand1 kop svampe - eget valg evt en hel posesvamp kan købes i asiatisk købmand
3
stilke
frisk citrongræs3 stilke frisk citrongræs
6
chili Thai prik kee noo meget spicy eller 3 røde chili i skiver uden kerner6 chili Thai prik kee noo meget spicy eller 3 røde chili i skiver uden kerner
1
spsk.
chili olie1 spsk. chili olie
Opskrift:
1. Hæld hønsebullion i en gryde og bring i kog -
2.tilsæt citrongræs og limeblade og kog vidre i 5 min ved svag varme
3. Fjern citrongræs og skrug op for varmen Tilsæt de pillede rejer ,forårsløg svampe chiliolie og thaichili. kog et par minutter- pas på rejerne.
4.Fjern gryden fra varmen og smag til med fiskesovs og limesaft
Tips:
kan bruges både som forret og hovedret gerne serveret med ris og flutes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2405 gange, og udskrevet 51 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider