Tom yum goong spicy rejesuppe

Tom yum goong spicy rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja men uden rejer ( bliver lidt tørre)

Indsendt af : Pia 7000

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.pillede Black tiger rejer (store rejer)
1 l.hønsebullion
10 limeblade
3 spsk.limesaft
4 forårsløg skiveskåret
2 spsk.fiskesovs
1 kopsvampe - eget valg evt en hel posesvamp kan købes i asiatisk købmand
3 stilkefrisk citrongræs
6 chili Thai prik kee noo meget spicy eller 3 røde chili i skiver uden kerner
1 spsk.chili olie
 
Opskrift:
1. Hæld hønsebullion i en gryde og bring i kog -
2.tilsæt citrongræs og limeblade og kog vidre i 5 min ved svag varme
3. Fjern citrongræs og skrug op for varmen Tilsæt de pillede rejer ,forårsløg svampe chiliolie og thaichili. kog et par minutter- pas på rejerne.
4.Fjern gryden fra varmen og smag til med fiskesovs og limesaft

Tips:

kan bruges både som forret og hovedret gerne serveret med ris og flutes


karakterer:
Opskriften er vist 2633 gange,
og udskrevet 55 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu