Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tom yum goong ''spicy rejesuppe''

Tom yum goong ''spicy rejesuppe'', Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6  personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja men uden rejer ( bliver lidt tørre)

Indsendt af : Pia 7000

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.pillede Black tiger rejer (store rejer)
1 l.hønsebullion
10 limeblade
3 spsk.limesaft
4 forårsløg skiveskåret
2 spsk.fiskesovs
1 kopsvampe - eget valg evt en hel posesvamp kan købes i asiatisk købmand
3 stilkefrisk citrongræs
6 chili Thai prik kee noo meget spicy eller 3 røde chili i skiver uden kerner
1 spsk.chili olie
 


Opskrift:

1. Hæld hønsebullion i en gryde og bring i kog -
2.tilsæt citrongræs og limeblade og kog vidre i 5 min ved svag varme
3. Fjern citrongræs og skrug op for varmen Tilsæt de pillede rejer ,forårsløg svampe chiliolie og thaichili. kog et par minutter- pas på rejerne.
4.Fjern gryden fra varmen og smag til med fiskesovs og limesaft

Tips:

kan bruges både som forret og hovedret gerne serveret med ris og flutes




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1892 gange,
og udskrevet 23 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu