Hvidvins dampet torskefilet med tagliatelle

Hvidvins dampet torskefilet med tagliatelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Peter

Indsendt :      Red :
Hvidvins dampet torskefilet med tagliatelle, billede 4 Hvidvins dampet torskefilet med tagliatelle, billede 1 Hvidvins dampet torskefilet med tagliatelle, billede 2 Hvidvins dampet torskefilet med tagliatelle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
425 g.tynde torskefileter
 Dild
1 frisk citron
2.5 dl.hvidvin efter eget valg
 Citronpeber
 Salt
1 fedpresset hvidløg
 
250 g.tagliatelle pasta
 
Opskrift:
Krydr torskefileterne med citronpeber på begge sider. Skær citronerne i skiver og halver dem. Rul fileterne med citronerne. Begynd med en halv skive citron og rul den i, dernæst rulles en anden halv skive citron i til vejs ende. Afslut med en tandstik.

Læg fileterne i en stegeso og hæld hvidvinen ved. Tilføj dild og hvidløg på hver enkelt torskefilet. Sættes i alm. ovn ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Når fileterne er færdige tages de op af stegesoen og lægges på en tallerken. Hvidvinsmarinaden gemmes til pastaen.

Kog tagliatellen efter anvisning på posen. Efter kogning vendes pastaen i hvidvinsmarinaden.

Tips:

Tilbered retten så torsken og pastaen er færdige på nogenlunde samme tid.





karakterer:
Opskriften er vist 23249 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-03 16:50:50
mmm virkelig lækkert er vild med tagliatellen på den måde