| |
|
Mørbradgryde
Mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 2-3 cm. tykke skiver. Bank bøfferne let med håndroden og vend dem i salt- og peber blandet mel.
Skold og pil løgene. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtig mørbradbøfferne heri. Tag dem op.
Svits løg og champignoner. Læg bøfferne tilbage og hæld bouillon og fløde ved. Krydr med estragon, salt og peber og lad retten simre i 10-15 minutter.
Smag sovsen til med dijonsennep.
Server med løse ris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(49 stemmer)
Opskriften er vist 224092 gange, og udskrevet 4671 gange.
| |
|
|
KJ total 8691 (2069 kcal)
KJ pr. Pers. 2172 (517 kcal)
Vægt ialt 1589 gram
Vægt pr. Pers. 397 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 546 KJ (130 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 3.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Dan Eiby - 2013-06-14 20:44:25 Jeg erstattede piskefløde og bouillion med Kaolines rødvinssovn. Det var bare super godt.
ALM - 2012-01-01 15:22:26 Lækker ret, vi tilføjer lidt bacon i tern til og til sidst en skefuld creme fraiche, serveres med basmatiris
Jacob - 2007-07-02 21:03:24 Må jo desværre sige, at dijonsennep ikke er sagen.
Jeannette - 2007-04-19 11:34:24 Tilsæt bacon i tern samt cocktailpølser. Det giver en hel fantastisk smag
- 0000-00-00 00:00:00 ris suger som sagt megen væde, så beregn et par dl. mere
- 0000-00-00 00:00:00 Tilføj lidt jævner i sovsen, så bliver den meget bedre!
|
|