Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunsalat med Æg & Sennep

Tunsalat med Æg & Sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Hr. Nielsen

Indsendt :




Ingredienser:
2 ds.Tun i vand
7 spsk.Mayonnaise
3 spsk.Bornholmsk sennep
1 tsk.Dijonsennep
1 tsk.Salt
1-5 tsk.Peber (Alt efter smag & behag)
1 tsk.rørsukker
3 hårdkogt æg
0.5 Rød, Grøn & Gul peberfrugt
 Lidtcitron saft
 


Opskrift:

Kom tunen i en skål og skil det godt fra hinanden, kom dernæst Mayonnaisen i og rør godt rundt, kom så den bornholmske sennep og dijon i, samt salt, sukker og peber, mix det godt sammen og på køl mens du snitter peberfrugterne og æggene i tren (eller hvad man nu er til) Når skålen har stået på køl lidt, kom da peberfrugten og æggene i og blad det godt sammen, og til sidst kom da lidt citron saft i og lad den stå på køl. Velbekomme :)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3305 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu