Ribsgrød 02

Ribsgrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.ribs
1 dl.vand
100 g.sukker
1 tsk.kanel
2 tsk.vaniljesukker
2 spsk.kartoffelmel
1 spsk.sukker til strøning til sidst
 
Opskrift:
Hæld ribs og vand i en gryde og sæt det i kog.
Så snart det koger, tilsættes sukker, kanel og vaniljesukker.
Lad det koge i 5 minutter under oprøring.
Tag gryden af den varme kogeplade.
Drys kartoffelmel i under konstant oprøring for at undgå, at det klumper.
Hæld den færdige grød over i en glasskål.
Drys 1 spsk sukker hen over for at undgå, at grøden trækker skind.
Sæt grøden i køleskabet, så den kan nå at blive kold inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 18807 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-19 13:58:22
Spændende ny og god variant til brug af ribs. Mvh. Ruth