Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Olivenbrød I

Olivenbrød I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
½ l.vand
1 spsk.salt
250 ml.olivenolie
2 æg
950 g.hvedemel
1 oliven
150 g.fetaost, naturel
 
 


Opskrift:

Smulder gæren i det lunkne vand og opløs det under omrøring. Tilsæt salt, olie og æg og bland det hele godt.

Kom melet i lidt efter lidt og ælt dejen til den er smidig og slipper dejskålen.

Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i Ca. 30 min.

Ælt atter dejen på et melet bord. Del den i 4 lige store dele. Tril hver del til en bold og rul dem ud til runde plader, ca 20 cm. i deameter.

Læg to af dejpladerne på en smurt bageplade. Fordel hakkede Oliven og ost herover.

Dæk med de resterende dejplader og klem kanterne godt sammen. Lad brødene efterhæve til de har fået dobbelt størrelse, ca. 20min.

Bag brødene ved 225 grader i 25-30 min. Lad dem køle af på en bagerist godt til- dækket med et klæde, så skorpen ikke bliver hård.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11034 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne  -  2009-03-16 13:32:27
Det kan da ikke passe at der står 1 oliven. Jeg står og vil bage olivenbrød, det er den anden opskrift der er fejl i. Venlig hilsen Anne Trølund