Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk lammefad II

Græsk lammefad II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.lammehals uden ben
2 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
1 spsk.friskhakket oregano
1.5 dl.purerede tomater
6 dl.vand
1 tsk.lammebouillon
1 lillestang hel kanel
1 tsk.salt
 lidt peber
0.5 tsk.sukker
200 g.små pastsspiraler eller pastasløjfer
 


Opskrift:

Skær kødet i skiver.

Varm olien i en gryde. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Rist hvidløgene let i olien og brun dernæst kødet.

Tilsæt oregano, tomater, vand, lammebouillon, kanel, salt, peber og sukker, og lad det småkoge ca. ½ time.

Hæld den ukogte pasta langs kanten i et smurt ovnfasfad og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen ca. 1 time ved 175 grader. Rør rundt i pastaen et par gange så den ikke koger tør.

Server lammereten med reven parmesanost og græsk salat lavet af tomat og agurkskiver, logskiver, fetaost og olie – eddike marinade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14666 gange,
og udskrevet 295 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ulla  -  2009-02-23 15:57:16
Kødet og saucen smager rigtig godt, men pastaen bliver overkogt og klæg.