Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarbermarengs med ingefær

Rabarbermarengs med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.rabarber
2-3 spsk.sukker
1 tsk.ingefær
2 æggehvider
3/4 dl.sukker
 


Opskrift:

Skyl rabarberne, fjern eventuelle grove strenge og skær rabarberne i 2 cm lange stykker. Lad dem mørne i sukker og ingefær over meget svag varme 5 minutter.

Sæt ovnen på 250 gr. Fordel rabarberne i ovnfaste forme. Pisk æggehviderne helt stive. Vend sukkeret i og pisk yderligere i 5 minutter.

Sprøjt marengsmassen over rabarberne og bag dem i 5 minutter. Lad dem køle af og drys flormelis over og server.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9935 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu