Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks med urter, tagliatelle og kaffir.

Røget laks med urter, tagliatelle og kaffir., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.tagliatelle
1 spsk.frisk hakket merian
1 spsk.frisk hakket rosmarin
1 spsk.frisk hakket persille
1 spsk.balsamico eddike
 
 Sauce:
20 g.smør
100 g.løg finthakket
1 tsk.revet ingefær
1,3 dl.fiskekraft
1 dl.sød chilisauce
 Saften og skallen fra 1 lime
6 kaffir limeblade groft hakket
4,5 dl.kokosmælk
800 g.røget laks i strimler
1,5 dl.fløde
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Tag en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Kog tagliatellen "al dénte". Den sigtes og kommes tilbage i gryden. De friske krydderurter og eddiken blandes med pastaen. Denne holdes varm.

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Løgene tilsættes og svitses ved jævn varme, til de er blanke og bløde. Tilsæt ingefær, fiskekraft, sød chilisauce, limesaften og skallen samt limebladene. Lad det koge i ca. 2 minutter. Rør kokosmælken i, og lad det simre ved svag varme i 8 - 10 minutter. Tilsæt fløden og lad det simre yderligere i 4 - 5 minutter. Kom de strimlede lakseskiver i og smag til med salt og peber. Lad det varme igennem.

Fordel pastaen på 4 tallerkner og kom saucen over. Serveres straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5460 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu