Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Røget laks med urter, tagliatelle og kaffir.

Røget laks med urter, tagliatelle og kaffir., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.tagliatelle
1 spsk.frisk hakket merian
1 spsk.frisk hakket rosmarin
1 spsk.frisk hakket persille
1 spsk.balsamico eddike
 
 Sauce:
20 g.smør
100 g.løg finthakket
1 tsk.revet ingefær
1,3 dl.fiskekraft
1 dl.sød chilisauce
 Saften og skallen fra 1 lime
6 kaffir limeblade groft hakket
4,5 dl.kokosmælk
800 g.røget laks i strimler
1,5 dl.fløde
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Tag en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Kog tagliatellen "al dénte". Den sigtes og kommes tilbage i gryden. De friske krydderurter og eddiken blandes med pastaen. Denne holdes varm.

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Løgene tilsættes og svitses ved jævn varme, til de er blanke og bløde. Tilsæt ingefær, fiskekraft, sød chilisauce, limesaften og skallen samt limebladene. Lad det koge i ca. 2 minutter. Rør kokosmælken i, og lad det simre ved svag varme i 8 - 10 minutter. Tilsæt fløden og lad det simre yderligere i 4 - 5 minutter. Kom de strimlede lakseskiver i og smag til med salt og peber. Lad det varme igennem.

Fordel pastaen på 4 tallerkner og kom saucen over. Serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5622 gange,
og udskrevet 97 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu