Sussis suveræne morgenboller

Sussis suveræne morgenboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Sussi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
7 dl.vand
0.75 spsk.salt
3 spsk.olie
1 spsk.honning
150 g.havregryn
350 g.hvedemel
200 g.grahamsmel
200 g.durum hvedemel
 
Opskrift:
Aftenen før:

Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt salt, olie, honning, havregryn og mel. Rør det hele sammen.(Skal laves i en stor skål, da det hæver meget i løbet af natten)
Dæk skålen til med husholdningfilm og sæt den i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tag dejen ud af køleskabet. Sæt straks dejen i bollestørrelse på 2 plader med bagepapir. (Brug en spiseske dyppet i kold vand til at forme hver bolle).
Bages i 20 minutter på 210 grader i varmluftsovn ( så kan begge plader være i på én gang) eller almindelig ovn på 225 grader (så må de bages af 2 omgange).

Tips:

Lækre og mættende morgenmadsboller.





karakterer:
Opskriften er vist 8868 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-31 12:32:12
De er bare super lækre! Det er altid den her opskrift jeg bruger, når jeg laver en koldhævet dej! 😋

  -   2014-10-26 08:59:15
Et hit hver gang. Er super lækre. Har efterhånden bagt dem rigtig mange gange, og de bliver altid gode

  -   2013-09-27 18:30:10
Smager himmelsk og er altid et stort hit på morgenbordet

  -   2012-02-15 14:41:22
Jeg har fundet ud af, at bollerne faktisk er bedst bare med hvedemel (750 g). Hvis de efterhæver ca. 15 minutter om morgenen efter de er lagt på plade bliver de fantastiske! Prøv det!